LinCon 2020

Orbital Conflict

Orbital Conflict

Steel Cave Studio presenterar Orbital Conflict! Efter lång väntan så kan vi äntligen meddela att det efterlängtade sci-fi kortspelet är upptryckt och klart. Kom, prova på och säkra din kopia av den första upplagan.

Orbital Conflict att ett taktiskt kortspel där varje spelare konstruerar varsin rymdstation utifrån moduler. Montera ihop solpaneler, habitat, teleskop, kärnreaktorer och mycket mer. Vinn extra poäng genom att locka till dig investerare men beakta dina motståndare, för i den senaste rymdkapplöpningen så är konflikt oundvikligt! Försvara dig med kanoner, sköldar och tjock pansar eller gå till offensiven med missiler, kanoner och hela asteroider.

I Orbital Conflict så måste du planera hur du ska använda dina kort, ska de spelas ner till stationen eller hållas på handen för att användas senare. Varje kort har regler som triggas när de kastar eller ligger aktiva i stationen såväl som att de har produktion och krav som måste uppfyllas. Vilka moduler ska kombineras med vilka och i vilken ordning? Kommer din station vara ett kompakt ogenomtränglig fort av stål eller en mångsidig, komplicerad kedja som vinner varje investerare? Möjligheterna är enorma!

Pass

  • fre 13:00 - fre 21:00
    • S19

    Ingen föranmälning.

  • lör 10:00 - lör 18:00
    • S19

    Ingen föranmälning.

Arrangörer